MERSİN / MEZİTLİ - Davultepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tem

Okulumuz Sağlık Hizmetleri Alanında eğitim vermektedir. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılından itibaren kurumumuza kayıtlar sınavsız adrese dayalı olarak yapılacaktır.

Tem

Okulumuzda Sağlık Alanı Programı uygulanmakta olup; bu alanda Hemşire Yardımcılığı, Ebe Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği olmak üzere üç dalda eğitim verilmektedir.

2017-2018 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 2. YAZILI TARİHLERİMİZ

Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

İKİNCİ BAHAR!

“Meslek Liseleri Ailelerle buluşuyor “buluşuyor projesi kapsamında 27/04/2018 de Mezitli ilçesi GÜLBAHAR ÖZMEN AKTİF YAŞ ALMA EVİ’nde Mersin ve Tarsus Alzheimer Derneği Başkan ve üyeleri ile birlikte yaşlılarla buluştuk.

Nis

Özel Gereksinimli Bireylerle Empati

Nis

Meslek Liseleri Ailelerle buluşuyor “buluşuyor projesi kapsamında 04.04.2018 de Mezitli ilçesi Kocayer köyünde İlkokul ve Ortaokul öğrencileriyle buluştuk.